Recensamant dupa prima saptamana de scoala

1. Bucurie mare ca ii dau de mancare aia de la scoala. Al meu este foarte happy cand vine vorba de potol si cum de la scoala primeste lapte si corn voi fi sigura ca merge cu drag la scoala. De ingurgitat ingurgiteaza doar cornul ca laptele nu-i place asa ca pe ala nici nu-l mai ia. Eu, zbierand economia din maruntaiele mele, ii spun sa aduca lapticul acasa ca mi se asorteaza la cafeaua de dimineata. Fi-miu tot ma convinge ca e naspa rau laptele ala si el nu baga asa ceva in ghiozdan ca sa aduca acasa. Concluzia? Mananca cornul iar laptele ramane la scoala.
2. Caietele au ramas uitate in banca de miercuri. Acum este vineri, vine week-end-ul, iar caietele stau bine merci in banca.
3. A rupt o camasa alba la prima purtare. S-a intamplat…
4. Vreo 2 carioci nu mai au capac.
5. Bidonasul cu apa este si el supus procesului de uitare. Nu-l aduce acasa.
6. Nu tine minte numele colegilor. Daca ar fi sa ma iau dupa el are 5 fetite Maria, 5 Victoria si 2 Ilinca. Nici chiar in formula asta nu ne iese socoteala pentru ca sunt 16 fetite in clasa lui. La baieti stam cam asa:vreo 5 sau 6 David, 2 Victor si…iar nu mai stie.
7. Cel mai mult ii place pauza si ora de sport. Apreciaza maxim si ca a mancat nu stiu ce ciocolata ca a fost deja ziua unui coleg de clasa.
8. Doamna ii spune pe numele mic daca este cuminte si pe numele de familie daca nu este cuminte. Ieri i s-a adresat de 6 ori pe numele de familie.
9. Stie cel mai bine sa citeasca din toata clasa si este foarte mandru de asta. Si eu sunt la fel de mandra…trebuie sa-mi vedeti ranjetul.
10. In fiecare zi a iesit din clasa dezlegat la sireturi si ma implora sa-i iau adidasi cu scai. Eu ma mentin pe pozitii si vreu sa invete sa-si lege sireturile.
11. Are impresia ca sta la scoala 3 miliarde de catralioane de ore. Sta 4 ore in afara de vineri cand sta doar 3.
12. In afara de camasa rupta mai detinem o bluza cu niste semne cuneiforme cu carioca si o camasa care s-a imprietenit profund cu cerneala.

prima_saptamana_de_scoala

Decoamdata asa stam! Revenim saptamana viitoare cu impresii noi.

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s